Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναμένεται ανακοίνωση νέου RPG απο τη Sega και την Atlus στο Tokyo Game Show

*
Η Atlus, ομάδα ανάπτυξης των δημοφιλών σειρών Persona και Shin Megami Tensei, αναμένεται να ανακοινώσει νέο τίτλο RPG στο live Show της Sega στο Tokyo Game Show. Η ζωντανή παρουσίαση της Sega θα λάβει χώρα την 1η Οκτωβρίου στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Η ανακοίνωση ενδέχεται να έχει να κάνει με τον τίτλο Sakura Wars. Το παιχνίδι γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια του. Επιπλέον, ένα logo του Sakura Wars εμφανίστηκε για λίγη ώρα στο website του Tokyo Game Show.


Το γνωστό show βιντεοπαιχνιδιών της Ιαπωνίας θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει στις 3 Οκτώβρη. Θα περιέχει πάνω απο 40 παρουσιάσεις, οι οποίες θα προβληθούν στο YouTube στα αγγλικά. Την παρουσία της στο Tokyo Game Show επιβεβαίωσε και η Microsoft. Παρουσίαση διάρκειας 50 λεπτών επιβεβαίωσε πως θα πραγματοποιήσει και η Square Enix

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*